Fler enn 650 båter, mange bobiler og hytter fått mer strøm og bedre ferie med Makspower
Superkvalitet: 2300 batterier er levert og i drift. Kun ett batteri har tatt  kvelden.
Samme batterikonstruksjon som i Tesla biler. Kun det beste er godt nok.

Makspower Lithiumbatterier tåler seriekobling i 24, 36 og 48 volt i motsetning til de fleste andre Litiumbatterier

Referanser

VOlkswagen California fra portugal

VW Caravelle California Bobil fra Portugal med dobbelt så mye strøm og betydelig ned i vekt. Ut med AGM batterier og inn med Makspower LiFePo4 batterier. Les hva kunden skriver her:

I dag byttet jeg ut gelbatteriene i mine foreldres campingbil, men nye Lithium LiFePO4, her i Norge. Gel-batterier var på 85ah hver og veide 66 kilo totalt. Lithium-batteriene er på 100Ah hver og veier bare 27,4 kg totalt. Jeg kjøpte dem fra den norske Makspower, som ligger i nærheten av Oslo, for € 735 hver (inkl. Mva), som i realiteten er en pris ca 50% lavere enn prisen jeg fant i Portugal !!
Siden Norge ikke tilhører EU, vil jeg bli refundert 25% moms så snart den norske tollen kontrollerer utførselen av batteriene i campingbilen fra Norge. Mens litiumbatterier tåler minst 2-3 tusen sykluser (versus 600-700 for gelbatterier) og gir ut 90-95% av energien (mot 55-60% for gel) før et plutselig fall i strømstyrken, blir enhetsprisen per ampere betydelig lavere. I tillegg, har vi fjernet hele 39 kilo fra campingbilen, og har nesten 3,6 kilowattimer av kraft tilgjengelig, 4 ganger mer enn før!

I Norge, er lithiumbatterier for fullt på vei inn i bobilmarkedet, og det er tegn på desperasjon og utsalg av gel/agm batterier enkelte steder. 
Lederen av Makspower, den vennlige Herr Johan, i Sandvika, var veldig hyggelig og kunne ikke ha vært mer behjelpelig! Dette var hans første prosjekt med utbytting av gel til lithium i en VW California.
Han sier at litium er fremtidens batteri. Vedlagt følger det noen bilder for de som ønsker å la seg inspirere ... og hvem vet ... er dette kanskje en annen god grunn til å ta seg en tur til dette fantastiske landet for en campingvognferie !!!!

Ha en fortsatt god dag.
mvh
Helder Fernandes