Fler enn 1000 båter, mange bobiler og hytter fått mer strøm og bedre ferie med Makspower
Markedets beste batterier: 5000 batterier er levert og i drift. Feilraten på batteriet er tilnærmet null
Samme batterikonstruksjon som i Tesla biler. Kun det beste er godt nok.

Makspower Lithiumbatterier tåler seriekobling i 24, 36 og 48 volt i motsetning til de fleste andre Litiumbatterier

Lithium batterier i båter utklasser AGM og GEL batterier.

Makspower Lithiumbatterier er installert i ca. 950 båter.
Du finner Makspower Lithiumbatterier i familiebåter, regattabåter, cabincruisere, Yacht på 70 til 90 fot. Mange båter med Makspower Lithiumbatterier er feriebåter, noen seiler ARC regatta og andre er på jordomseiling som varer i flere år.

Felles for alle som har konvertert til Makspower Lithiumbatterier er at de får løst strømproblemene. Det er nok strøm til å nyte ferien.

Her er vanlige tilbakemeldinger fra båteiere som har byttet ut tunge og trege AGM og GEL batterier:

Vi kom i havn med fulle batterier.
Vi trenger sjelden landstrøm.
Barna har nok strøm til PC, lade telefoner og Ipad.

Kona er fornøyd med å få Nespresso til havs (vi sparer en del penger på færre kafebesøk også).
Båten har fått nytt liv.
Dette fungerer over all forventing.
Har aldri hatt så mye strøm.Les hva en fornøyd Bavaria 37 seilbåteier skriver etter to sesonger med Makspower Lithium batterier ombord:

Hei Johan

Jeg har seilferie denne uken. Ligger nå i Grebbestad og rir av kulingen som herjer på kysten. Skulle gjerne ha vært tilstede på møtet. Du kan bare melde at alt fungerer perfekt og jeg er fortsatt kjempefornøyd. Kom hit fra Halden i går, og etter 5 timers seilas med autopilot, heater, radio osv på, kom jeg i havn med 98 % på batteribanken etter en drøy halvtimes motorkjøring på lavt turtall inn i havnen. (Tror jeg var minus 35 - 40 Ah i banken når jeg startet motor)Tok ikke bryet med å koble til landstrøm. Koblet til nå i dag for å få varmtvann til dusjen. Det er bare helt utrolig stor forskjell fra blybatteritiden. I morgen går ferden videre til Væderøerna før jeg setter kursen hjemover igjen. Lykke til på møtet.

PS. Vaskemaskinen fungerer også bedre enn noen sinne, det ble skikkelig fart på den når den fikk nye batterier og riktig spenning. (har montert Makspower Lithium batteri i en vaskemaskin på et kunstsenter)

Hilsen en lykkelig Makspower seiler.